dissabte, 26 de febrer del 2011

PROJECTE: ELS RATOLINS

Com ja sabeu, durant tots aquests mesos de curs hem estat treballant en el Projecte dels Ratolins, teniem moltes ganes de coneixer aquests animalons: saber com són, què mengen, on viuen, etc.

I, la veritat, és que n'hem après mooooooooltes coses!

A la Classe vam montar El Racó dels Ratolins amb tot de material que vam portar de casa (els papes i les mames ens hi van ajudar molt), i amb treballs que vam anar fent a la classe!


Per aprendre tooooot el que hem après sobre els ratolins hem utilitzat els llibres, les pel·licules i els jocs del racó, també hem buscat informació per internet i, fins i tot, en Sergi ens va portar la Rita (el hàmster de la seva tieta) a la classe per a que poguéssim veure, durant uns dies, com i què menjava, a on dormia, com era, en què s'assemblava a un ratolí... ens va agradar molt i molt tenir la Rita a la classe (la vam cuidar molt bé!).

Hem treballat molt! Aquí estavem preparant una caseta pel nostre ratolí (amb una capsa de sabates i paper de seda):


Voleu veure més fotos? doncs aquí les teniu! mireu com en sabem de treballar! En aquestes fotos podeu veure com li fem la porteta a la caseta del ratolí, per a que pugui entrar i sortir!


I, apa, ja ho tenim! ja ens podem endur el nostre ratolí amb la seva caseta cap a casa nostra!


Ens ha agradat molt aquest Projecte dels Ratolins, quan tornem de la Setmana Blanca decidirem entre tots un nou Projecte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada